Perfora

Späť na zoznam článkov

Egy parkolóház homlokzata is lehet kivételes

Az építészet alfája és omegája az, hogy még a legkisebb részlet is a tökéletesség szintjére legyen emelve.Ügyfeleink számára éppen ezek a részletek a legfontosabbak.

Az építészet alfája és omegája az, hogy még a legkisebb részlet is a tökéletesség szintjére legyen emelve.Ügyfeleink számára éppen ezek a részletek a legfontosabbak.A parkolóház egy földalatti szint és négy emelet magas épület. A burkolatot egy vasbeton előregyártott szerkezet tartja. 

A lemezvariációk közül ügyfelünk választása az MR303x115x40x2 rombusz nyílású expandált lemezre esett.A parkolóház teljes látványa tiszta minimalista szellemben, a részletekre helyezve a hangsúlyt, tökéletesen kiegészíti az üzletház mozaikját. Az ilyen burkolat nagy előnye , hogy karbantartás nélkül is időtálló és biztonságos homlokzatot biztosít.Ezenkívül a szellőztetett homlokzat csökkenti a hőmérséklet-különbségeket.  

A parkolóház teljesmértékben harmonizál az Ikea üzletház általános koncepciójával. A tökéletes részletek tökéletes egészet alkotnak.