Perfora

Tanácsadás

 • Ako získať súkromie - perfora.sk

  Alakítsunk ki privát szférát, de ne korlátozzuk a kilátási lehetősségeket az expandált lemezek segítségével

  Az expandált kerítések és korlátok alkalmazásának száma folyamatosan növekszik, mivel képes a teret lezárni, de mégis biztosítja a kilátást.

  Olvasni

 • Lemovacie profily - použitie - perfora.sk

  A keretprofilok leegyszerűsítik munkáját

  Hogyan lehet a kiválasztott lemezt a leghatékonyabban, de esztétikailag is a legjobban szegélyezni? Gyakran feltett kérdés kerítések vagy korlátok tervezésekor.Válassza a keretprofilok egyszerű alkalmazását.

  Olvasni

 • FÓRUM POPRAD: Az expandált lemezek felhasználása mint stíluselem

  A FORUM POPRAD modern iroda- és bevásárlóközpont a korábbi Prior áruház helyén a város történelmi központjában épült fel. A meredek útszakasz és a befektető elképzelésének harmóniája, nehéz feladatot állított a...

  Olvasni

 • Az expandált lemezek díszítő tulajdonságai: Egyedi parkolóház

  Napjainkban a különféle feldolgozási formáknak köszönhetően az expandált lemezek kínálata hihetetlen felhasználási lehetőségeket kínál a modern kül- és beltéri kialakításban.

  Olvasni

 • AZ TOWER – egy égi felhőkarcoló Csehországban

  Fedezzünk fel az égbolt egy kis darabját.

  Olvasni

 • Az ONDREJ NEPELA téli stadion szokatlan kialakítása

  Expandált lemez, mint külső díszítő elem.

  Olvasni

 • SZABADSÁG A KEREKPÁROS FORGALOMNAK: Korszerű korlátbetétek

  Az architektúra visszatükrözi az emberek életmódját. Ezért próbáljuk a fejlesztők és a tervezők ötleteit pontosan az elképzeléseiknek megfelően megvalósítani. Termékeinket elsősorban homlokzatok, különféle külső...

  Olvasni

 • A 21.század építészete: Egyedi, modern expandált lemez

  Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleink valóban értékelik lemezeink minőségét és egyediségét. Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egyedi épíszeti projektek részesei lehetünk a termékeinknek köszönhetően.

  Olvasni

 • NIKOLA HOUSE: Fénytörők új öltözékben

  A perforált anyagok még az atipikus kialakításokhoz is rugalmasságot biztosítanak. A pozsonyi NIKOLA HOUSE négyemeletes polifunkciós épület is ezt bizonyítja.

  Olvasni

 • Mutatós expandált lemezek: modern kalakítás és nemmindennapi külső

  A jövő alapanyaga a modern építészet területén az alumínium lemez. Az elmúlt években főként olcsó és praktikus megoldást jelentett a felhasználók körében. Napjainkban az egyszerű stílusának és könnyű karbantartásnak...

  Olvasni