Perfora

Tanácsadás

 • Ako získať súkromie - perfora.sk

  Alakítsunk ki privát szférát, de ne korlátozzuk a kilátási lehetősségeket az expandált lemezek segítségével

  Az expandált kerítések és korlátok alkalmazásának száma folyamatosan növekszik, mivel képes a teret lezárni, de mégis biztosítja a kilátást.

  Olvasni

 • Lorem Ipsum 1

  Termékeink felületkezelése

  A megfelelő felület kiválasztása, különösen a környezet szempontjából amelyben a termékek felhasználásra kerülnek, és egyben annak védelme és végleges kialakítása szempontjából is fontos. Különböző...

  Olvasni

 • Lemovacie profily - použitie - perfora.sk

  A keretprofilok leegyszerűsítik munkáját

  Hogyan lehet a kiválasztott lemezt a leghatékonyabban, de esztétikailag is a legjobban szegélyezni? Gyakran feltett kérdés kerítések vagy korlátok tervezésekor.Válassza a keretprofilok egyszerű alkalmazását.

  Olvasni

 • 21. Század építészeti alpanyaga.Gondolkozik felhasználásukon?

  Az építészeti trendek folyamatosan változnak, és az emberek egyre több lehetőséget keresnek annak elérésére, hogy épületeik a lehető legeredetibbek és stílusosabbak legyenek. Az expandált lemezek, perforált lemezek,...

  Olvasni

 • City Aréna: A sportélmény ötvözése egy modern környezetben

  City Aréna –A trnavai Anton Malatinsky Stadion a világ 22 legszebb futbalstadionjának egyike. Beépül a városi környezetbe és összekapcsolódik az azonos nevű bevásárlóközponttal.

  Olvasni

 • Egy parkolóház homlokzata is lehet kivételes

  Az építészet alfája és omegája az, hogy még a legkisebb részlet is a tökéletesség szintjére legyen emelve.Ügyfeleink számára éppen ezek a részletek a legfontosabbak.

  Olvasni

 • Bory Mall – Kreatív megoldások egy figyelemre méltó épülethez

  Minden építész fő célja, hogy valami kivételes, figyelmet felkeltő épület tervezése fűződjön nevéhez. Ezt sikerült elérnie Massimilian Fuksas olasz építészmérnöknek, aki egész más szemszögből látja a világot.

  Olvasni

 • FÓRUM POPRAD: Az expandált lemezek felhasználása mint stíluselem

  A FORUM POPRAD modern iroda- és bevásárlóközpont a korábbi Prior áruház helyén a város történelmi központjában épült fel. A meredek útszakasz és a befektető elképzelésének harmóniája, nehéz feladatot állított a...

  Olvasni

 • Az expandált lemezek díszítő tulajdonságai: Egyedi parkolóház

  Napjainkban a különféle feldolgozási formáknak köszönhetően az expandált lemezek kínálata hihetetlen felhasználási lehetőségeket kínál a modern kül- és beltéri kialakításban.

  Olvasni

 • AZ TOWER – egy égi felhőkarcoló Csehországban

  Fedezzünk fel az égbolt egy kis darabját.

  Olvasni

 • Az ONDREJ NEPELA téli stadion szokatlan kialakítása

  Expandált lemez, mint külső díszítő elem.

  Olvasni

 • A városi élet átértékelése – PETRŽALKA CITY

  Perforált lemez, mint korlátbelső – Minőség kompromisszumok nélkül. Ez a modern apartmanház is bizonyítja, hogy a 21.század építészete különleges megoldásokat kínál.

  Olvasni

 • A jövő életmódja:Környezetbarát perforált lemez

  Hisszük, hogy munkánk egyben a küldetésünk is. Próbáljuk a tőlünk megszokott színvonalat megtartani minden felkérésnél. Nem volt ez másként a városunkban megépült ZÖLD ATRIA bérházak egyedi stílusú tervezésénél sem.

  Olvasni

 • SZABADSÁG A KEREKPÁROS FORGALOMNAK: Korszerű korlátbetétek

  Az architektúra visszatükrözi az emberek életmódját. Ezért próbáljuk a fejlesztők és a tervezők ötleteit pontosan az elképzeléseiknek megfelően megvalósítani. Termékeinket elsősorban homlokzatok, különféle külső...

  Olvasni

 • A 21.század építészete: Egyedi, modern expandált lemez

  Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleink valóban értékelik lemezeink minőségét és egyediségét. Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egyedi épíszeti projektek részesei lehetünk a termékeinknek köszönhetően.

  Olvasni

 • NIKOLA HOUSE: Fénytörők új öltözékben

  A perforált anyagok még az atipikus kialakításokhoz is rugalmasságot biztosítanak. A pozsonyi NIKOLA HOUSE négyemeletes polifunkciós épület is ezt bizonyítja.

  Olvasni

 • Mutatós expandált lemezek: modern kalakítás és nemmindennapi külső

  A jövő alapanyaga a modern építészet területén az alumínium lemez. Az elmúlt években főként olcsó és praktikus megoldást jelentett a felhasználók körében. Napjainkban az egyszerű stílusának és könnyű karbantartásnak...

  Olvasni